maanantai 2. tammikuuta 2012

Kokemuksia Victoria Milan nettideitistä varatuille

Victoria Milan -nettideitti varatuille lienee yksi merkittävimmistä nettideittiuutuuksista Suomessa viime vuonna. Testasin Victoria Milan -nettideittisivustoa ja alla on kokemuksia Victoria Milan nettideitistä varatuille.

Elvytä intohimosi. Hanki salasuhde. - www.victoriamilan.fi
  • Rekisteröityminen Victoria Milan nettideittisivustolle vaatii hetken aikaa sillä rekisteröityessä on annettava itsestään jonkin verran tietoja mutta muutoin rekisteröitymisessä ei ollut mitään monista muista eroavaa.
  • Victoria Milan nettideitin ilmoituksia pääsee selaamaan vasta rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröin itseni tekaistulla sähköpostilla 40-vuotiaana varattuna miehenä nähdäkseni millainen määrä palvelussa on ilmoituksia.
  • Victoria Milan nettideitti-ilmoituksissa osa vaikuttaa erittäin selvästi kaupallisilta ilmoituksilta tai huijausyrityksiltä. Kun rekisteröin itseni 40-vuotiaana miehenä ja selailin naisten ilmoituksia, päädyin karkeasti siihen, että ilmoituksista varmaankin kolmasosa vaikutti siltä, että niiden takana ei ehkä ole ihan aito suomalainen varattu nainen. Kolmasosa Victoria Milan nettideitti ilmoituksista vaikutti siltä, että takana saattaa olla aito suomalainen henkilö mutta ilmoitus oli kovin puutteellisesti tehty. Tähän on varmaankin syynä se, että palveluun on pakko luoda profiili, jotta pääsee näkemään muiden ilmoituksia. Tämä kolmasosa oli siis vain minimitiedoin rekisteröityneitä uteliaita tai pilailijoita. Jäljelle jäävä kolmannes ilmoituksista vaikutti sellaisilta, että ne saattoivat olla aitojakin varattuja suomalaisia seuranhakijoita ja jos olisi ollut jatkamassa nettideitin etsintää pidemmälle, olisi tutustunut näihin nettideitti-ilmoituksiin vakavammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti