torstai 29. syyskuuta 2011

Victoria Milan Suomi - Kohuttu nettideittisivusto varatuille seuranetsijöille

Ruotsissa kohua herättänyt Victoria Milan -sivusto on nyt Suomessa, kertoo Iltalehti. Victoria Milan Suomi -sivusto on tarkoitettu salasuhdetta etsiville varatuille naisille ja miehille.

Victoria Milan on tarkoitettu ja suunniteltu erityisesti avioliitossa, avoliitossa tai muussa parisuhteessa oleville. Täällä voit olla täysin rehellinen ja avoin siviilisäätysi suhteen, Victoria Milan nettideitin mainostekstissä sanotaan.

maanantai 12. syyskuuta 2011

Prime-date.fi - Seuranhakupalvelu ja nettideitti johon ilmainen rekisteröityminen

Prime-date.fi on seuranhakupalvelu ja nettideittipalvelu, johon rekisteröityminen on ilmaista. Prime-date itse kertoo, että sen rekisteröityneistä jäsenistä 53% on naisia ja 47% miehiä. Prime-daten mainoslause on "Seuranhakupalvelu intohimoisiin suhteisiin". Prime-Date kertoo, että se on suunnattu aikuisille ihmisille, jotka vielä teinivuosien päätyttyäkin nauttivat flirttailusta ja haluavat elää intohimoista elämää.

tiistai 6. syyskuuta 2011

Zoosk nettideittisovellus Facebookissa

Jos olet Facebookin käyttäjä, on yksi nettideittimahdollisuus yhdistää nettideittailu facebookin käyttöön. Tähän on olemassa facebookista löytyviä monia ulkopuolisten tekemiä sovelluksia, joista yksi on Zoosk. Myös lukuisia muita facebook nettideittisovelluksia on olemassa mutta nostin Zooskin esille siksi, että sillä käsittäisin sillä olevan ehkä eniten suomalaisia nettideittikäyttäjiä.

torstai 1. syyskuuta 2011

Netti deitin ensitapaaminen? - Ohjeita ensimmäisille deiteille

Monien parisuhdeasiantuntijoiden mukaan paras tapa edetä nettideittikumppanin kanssa on siirtää suhde mahdollisimman pian netin virtuaalimaailmasta todelliseen elämään ja tavata nettideittikumppani. Tällöin nettideitistä ei kumpikaan osapuoli pääse liikaa kehittämään omia vääriä mielikuvia vaan molemmat näkevät toisensa heti alusta alkaen oikeassa valossa ja näin vältetään mahdolliset myöhemmät pettymykset. Alle olen koonnyt muutamia ohjeita nettideittikumppanin ensitapaamiseen.

Nettideitin tapaamispaikka
Turvallisuusnäkökohdat huomioiden nettideitin ensi tapaaminen on syytä tehdä julkisella paikalla. Vältä kutsumasta nettideittiä kotiisi tai tapaamisia paikoissa, joissa ei ole sivullisia. Ravintolat ja kahvilat ovat hyviä paikkoja tavata nettideittikumppani ensimmäistä kertaa. Ravintolan valintaan saat apua esimerkiksi Ravintola Helsinki -sivustolta. Ravintolan tai kahvilan valinnassa kannattaa käyttää tervettä maalaisjärkeä. Vaikka haluaisit tehdä kuinka hienon vaikutuksen nettideittikumppaniisi älä valitse sellaista liian hienoa ravintolaa, jossa et tunne oloasi kotoisaksi ja luontevaksi.

Pukeutuminen nettideittikumppanin tapaamiseen
Pukeudu itsellesi luonteviin hieman parempiin vaatteisiin äläkä yritä esittää muuta kuin olet. Pukeudu kuin menisit ystäväsi järjestämiin epävirallisiin juhliin eli parhaimpiin rentoihin vaatteisiisi (ellei tapaamispaikkanne pukeutumisetiketti muuta vaadi).

Ole oma luonteva itsesi
Yritä olla mahdollisimman rento ja käyttäytyä samoin kuin käyttäytyisit muidenkin uusien ihmisten kanssa. Vältä päälle liimattua epäluontevaa huumoria. Jos vitsien kerronta ei ole sinun lajisi älä suotta opettele hauskoja kaskuja Hauskimmat vitsit -sivustolta vaan yritä ehkä muuten saada rento tunnelma aikaiseksi.