torstai 1. syyskuuta 2011

Netti deitin ensitapaaminen? - Ohjeita ensimmäisille deiteille

Monien parisuhdeasiantuntijoiden mukaan paras tapa edetä nettideittikumppanin kanssa on siirtää suhde mahdollisimman pian netin virtuaalimaailmasta todelliseen elämään ja tavata nettideittikumppani. Tällöin nettideitistä ei kumpikaan osapuoli pääse liikaa kehittämään omia vääriä mielikuvia vaan molemmat näkevät toisensa heti alusta alkaen oikeassa valossa ja näin vältetään mahdolliset myöhemmät pettymykset. Alle olen koonnyt muutamia ohjeita nettideittikumppanin ensitapaamiseen.

Nettideitin tapaamispaikka
Turvallisuusnäkökohdat huomioiden nettideitin ensi tapaaminen on syytä tehdä julkisella paikalla. Vältä kutsumasta nettideittiä kotiisi tai tapaamisia paikoissa, joissa ei ole sivullisia. Ravintolat ja kahvilat ovat hyviä paikkoja tavata nettideittikumppani ensimmäistä kertaa. Ravintolan valintaan saat apua esimerkiksi Ravintola Helsinki -sivustolta. Ravintolan tai kahvilan valinnassa kannattaa käyttää tervettä maalaisjärkeä. Vaikka haluaisit tehdä kuinka hienon vaikutuksen nettideittikumppaniisi älä valitse sellaista liian hienoa ravintolaa, jossa et tunne oloasi kotoisaksi ja luontevaksi.

Pukeutuminen nettideittikumppanin tapaamiseen
Pukeudu itsellesi luonteviin hieman parempiin vaatteisiin äläkä yritä esittää muuta kuin olet. Pukeudu kuin menisit ystäväsi järjestämiin epävirallisiin juhliin eli parhaimpiin rentoihin vaatteisiisi (ellei tapaamispaikkanne pukeutumisetiketti muuta vaadi).

Ole oma luonteva itsesi
Yritä olla mahdollisimman rento ja käyttäytyä samoin kuin käyttäytyisit muidenkin uusien ihmisten kanssa. Vältä päälle liimattua epäluontevaa huumoria. Jos vitsien kerronta ei ole sinun lajisi älä suotta opettele hauskoja kaskuja Hauskimmat vitsit -sivustolta vaan yritä ehkä muuten saada rento tunnelma aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti