tiistai 31. toukokuuta 2011

Suomi24.fi treffit - Suomen suurimman portaalin deittipalvelu

Suomi24.fi oli ainakin aikanaan Suomen suosituin verkkoportaali ja on varmasti vieläkin yksi suosituimmista. Suomi24.fi treffit ovat suosittu ja monipuolinen nettideittiseuranhakupalvelu. Tarkkaa tilastoa on vaikea saada mutta hakutuloksista arvioituna arvelisin, että suomi24.fi deitti on Cityn deitti.net rinnalla yksi Suomen suurimmista nettideittipalveluista ilmoitusten määrällä mitattuna.

Iskuri.net - suorasukaisia nettideitti-ilmoituksia etsiville

Iskuri.net palvelussa on paljon esimerkiksi deitti.net -palvelua suorasukaisempia ilmoituksia myös lyhytaikaisemman seuran hakuun. Osa ilmoituksista haiskahtaa kyllä piloilta ja sivustolla on maksullisten viihdelinjojen mainoksia.

Neffit.fi - ahkerasti mainostava nettideittitulokas

Neffit.fi mainostaa itseään raikkaana kotimaisena nettideittipalveluna. Pikavilkaisulla neffit.fi vaikuttaa ihan asialliselta nettideittipalvelulta mutta ilmoitusten määrä ei vielä kyllä vedä vertoja vanhemmille ja pidempään toimineille nettideittipalveluille kuten esimerkiksi deitti.net -palvelulle.

Cityn deitti.net - Perinteikäs nettideittipalvelu ja yhä voimissaan

City-lehden deitti.net palvelu on varmasti yksi Suomen perinteikkäimmistä ja menestyneimmistä nettideittipalveluista. Loppujen lopuksi deitti.net palvelun suosion salaisuus on aika yksinkertainen. Ilmainen ilmoittaminen ja vastaaminen (maksullisia lisäominaisuuksia toki on mutta palvelu toimii ilmaisestikin), rekisteröinti joka vähentää pilailmoituksia, ilmoitusten tarkistaminen pilailmoitusten ja mauttomien ilmoitusten karsimiseksi ja sitten se asema suosittuna palveluna. Kaikki haluavat käyttää deittipalvelua, jossa on ennestään eniten ilmoituksia ja seuranhakijoita.

Jos olet etsimässä nettideittiseuraa, on perinteikäs deitti.net edelleen varteenotettava vaihtoehto.